2020-01-13 15:33:03

Prijave: CENTAR IZVRSNOSTI

Do sada je Centar izvrsnosti za Koprivničko-križevačku županiju djelovao pri Gimnaziji „Fran Galović“ Koprivnica od 2013. godine za predmetna područja matematike, kemije i fizike. Centar su pohađali nadareni učenici osnovnih i srednjih škola Koprivničko-križevačke županije (bez obzira na osnivača). Rad u Centru izvrsnosti  odvijao se subotama (12 subota po dogovoru od studenog do travnja) u prijepodnevnim terminima od 9-12 sati. U Centru su se izvodili napredni programi matematike, fizike ili kemije. Nastavu iz odabranih područja provode vrsni profesori matematike, fizike i kemije. Pohađanje Centra izvrsnosti za učenike je u potpunosti besplatno kao i svi nastavni materijali. Sve navedeno financira Koprivničko-križevačka županija.

Koprivničko-križevačka županija u suradnji sa školama, osigurala je preduvjete za proširenje centara izvrsnosti i na Gimnaziju dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac i Gimnaziju I. Z. Dijankovečkoga Križevci (uz postojeći u Gimnaziji „Fran Galović“ Koprivnica) za predmete: matematiku, fiziku, kemiju i biologiju. Na taj način, u tri centra svi nadareni učenici dobit će priliku za proširivanje svojih znanja.

Nakon obavljenih predradnji od strane osnivača i osiguranih financijskih preduvjeta, slijedeći korak je prijava učenika koji žele sudjelovati u centrima. 

Dostavljamo Vam link putem kojeg se učenici mogu prijaviti za sudjelovanju u Centru izvrsnosti najkasnije do 22. siječnja 2020. godine. Naglašavamo da nije nužno da učenici koji su zainteresirani za pojedini predmet budu „superodlikaši“ već je bitno da su motivirani i nadareni za navedeni predmet, što na kraju prosuđuju njihovi nastavnici. 

Link na prijavni obrazac:

https://forms.gle/bD71cUcKpmafBMns5

 


Gimnazija "Fran Galović"